🍶خواص دارویی سیر :

🔴شگفتآورترین گیاه دارویی زمین
👈 اگر قرار بود تنها از یک گیاه برای درمان پزشکی استفاده کنیم؛ سیر خام ارگانیک را انتخاب کنید.
سیر
آنتی بیوتیک طبیعی است و باکتری،🤕 سرماخوردگی، آنفولانزا، ویروس،
انگل، التهاب، زگیل، 🍄قارچها و آفت را از بین میبرد.🎲
✔️بوی سیر😪
💥اگر هنگام خوردن سیر دهانتان بوی بد
میدهد، تنها راهش اینست که بدنتان را از شر سموم خلاص کنید. سیر به همراه
سم تولید بوی بد میکند.🎲
💥زمانی
که سموم از بین برود بوی بد هم از بین میرود. وقتی که 🍲آشپزی میکنید و
از بوی سیر یا پیاز چشمانتان آب میافتد بسیار مفید است. در واقع این باعث
از بین رفتن عفونت چشم👀 و تمیز شدن آن میشود.🎲
💢 💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐 💢
✔️قبل از خوردن غذا، سیر را برش دهید👻
💥دو جزء از سیر، ترکیبی مبتنی بر
گوگرد به نام آلیسین 🤖و آنزیم آلیناز است که به طور جداگانه در سیر حفظ
شده است. 👈 اما زمانی که سلولهای سیر از هم جدا میشوند، عناصر آزاد شده،
پس از تماس با همدیگر ترکیب قدرتمند جدیدی به نام آلیسین جدید👈 ایجاد
میکند. این ترکیب جدید که دارای بوی تند و سوزاننده است از خواص زیادی
برای سلامتی برخوردار است.🎲
💥سیر
خرد شده بصورت چرخ کرده، فشرده و غیره آلیسین بیشتری تولید میکند.
😎زمانی که سیر را برش میدهید، چند دقیقه فرصت دهید تا فرایند شیمیایی
تولید آلیسین صورت گیرد.🎲
💥راه
حل دیگر برای به حداکثر رساندن اثر سیر، 🌿جویدن آن به مدت یک دقیقه است.
در همان زمان داخل و بیرون دهان تنفس کنید. تا جاییکه میتوانید به جویدن
🔥ادامه داده و اجازه دهید هوا عبور کند.🎲
✔️چگونه سیر را بپزیم؟
💥حرارت دادن سیر قبل از اینکه زمان لازم برای نشست داشته باشد، 🤗 آنزیمهایی که مسئول تشکیل آلیسین است را غیر فعال میکند.🎲
💥قبل
از حرارت دادن سیر باید مدت 5- 10 دقیقه صبر کنید. 🤐 سیر با حرارت کم یا
متوسط برای زمان کوتاه (تا 15 دقیقه) بدون از دست دادن 😎 آلیسین پخته
میشود. این عمل نه تنها تضمینی برای تولید حداکثر آلیسین است، بلکه در
مقابل حرارت مقاوم تر نیز میشود.🎲
✔️زمان پخت و پز سیر:
5 تا 15 دقیقه ⬅️ از دست دادن حداقل مواد مغذی💥15 تا 30 دقیقه ⬅️ از دست دادن مقدار متوسط مواد مغذی💥
بیش از 45 دقیقه ⬅️ از دست دادن مقدار قابل توجهی مواد مغذی💥
- ۹۵/۰۲/۱۹