کارشناسی سلامت و تندرستی و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی آموزش و پرورش دماوند

این وبلاگ جهت اطلاع رسانی مطالب مرتبط با کارشناسی سلامت و تندرستی و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی ایجاد گردیده است

کارشناسی سلامت و تندرستی و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی آموزش و پرورش دماوند

این وبلاگ جهت اطلاع رسانی مطالب مرتبط با کارشناسی سلامت و تندرستی و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی ایجاد گردیده است

۳ مطلب در آذر ۱۳۹۴ ثبت شده است

دریافت بروشور آنچه والدین باید بدانند

salamat Asibha | يكشنبه, ۱۵ آذر ۱۳۹۴، ۰۱:۱۶ ب.ظ
  • salamat Asibha

چند نکته درباره نان

salamat Asibha | جمعه, ۶ آذر ۱۳۹۴، ۰۷:۳۶ ب.ظ


چند نکته درباره نان
 چیدن نان‌های داغ بر روی هم، کپک‌زدگی را تسریع، فاسد شدن را تسهیل و ضایعات را تشدید می‌کند؛.
▪ قبل از سرد شدن کامل نان‌ها، آنها را دسته نکنید. نان سرد شده را نیز در پلاستیک دربسته بگذارید؛
▪ حرارت نان باعث کپک‌زدگی زودرس آن می‌گردد. از دسته کردن نان داغ جداً بپرهیزید؛
▪ نان خوب مستلزم داشتن آرد با کیفیت، نانوای خوب و نگهداری صحیح است؛
▪ خرید نان مازاد بر نیاز روزانه، یکی از علل افزایش ضایعات نان است. از خرید نان اضافی خودداری کنید؛
▪ از خوردن نان سبوس‌دار در وعده‌های غذایی خود غافل نشوید؛ مصرف نان سبوس‌دار در هر وعده غذایی ۳۰ تا ۴۰ درصد خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و گوارشی را کاهش می‌دهد؛ خوردن نان سبوس دار مانع از جذب سریع قند و چربی در خون می‌گردد؛
▪ نان‌های تیره (حاوی سبوس بیشتر) ارزش غذایی بالاتری نسبت به نان‌های سفید و روشن دارند؛
▪ قرار دادن نان در یخچال، بیات شدن نان را تسریع می‌نماید؛
▪ انباشته شدن نان داغ قبل از سرد شدن، باعث تغییر حالت ظاهری، بیات‌شدگی زودرس، تسریع در کپک زدگی، تشدید ضایعات و ایجاد بیماری گوارشی می‌گردد؛
▪ قبل از سرد شدن کامل، نان را دسته نکنید. نان سرد شده را نیز در سفره در بسته نگهداری نمایید؛
▪ هنگام خرید نان حتماً یک سفره پارچه‌ای یا پلاستیکی به همراه داشته باشید؛
▪ نانی که پس از سرد شدن با سفره حمل و نگهداری شود، مطبوع‌تر و ماندگارتر خواهد بود.
▪ هر‌چه سبوس آرد بیشتر، ارزش غذایی آن نیز افزون‌تر و هرچه سبوس آرد کمتر، ارزش غذایی آن نیز کمتر و کیفیت نان نیز پایین‌تر خواهد بود؛
بین حرارت، رطوبت و کپک‌زدگی رابطه مستقیم وجود دارد؛ در نتیجه نان‌هایی که به صورت داغ روی هم دسته شوند، محیط مناسبی را برای فساد میکروبی و کپک‌زدگی فراهم می‌سازند؛
▪ آرد حاصل از گندم تازه و نارس، باعث تولید نان‌های سفت و بد‌هضم خواهد شد؛
▪ نان خوب نانی است که آرد آن خوب، خمیر آن تخمیر شده، نانوایش ماهر و مصرف‌کننده آن واقف به اصول نگهداری صحیح باشد.
  • salamat Asibha

عواقب نگهداری میوه و سبزی نشسته در یخچال

salamat Asibha | جمعه, ۶ آذر ۱۳۹۴، ۰۷:۳۳ ب.ظ

نگهداری انواع سبزی و میوه نشسته در یخچال، میزان ابتلا به بیماری های عفونی را افزایش می دهد. سبزی، کاهو، هندوانه، خربزه و طالبی به دلیل این که در محیط های آلوده و با آب پس مانده فاضلاب رشد می کنند، می تواند به میکروب های خطرناکی همچون تب روده آلوده باشد.
علاوه بر این نگهداری سبزی و میوه نشسته در یخچال به گفته رئیس هیئت مدیره جامعه پزشکان متخصص داخلی باعث انتقال میکروب از این مواد به دیگر مواد غذایی می شود و افراد را به بیماری های عفونی مختلف مثل امراض دستگاه گوارش مبتلا می کند.


  • salamat Asibha