کارشناسی سلامت و تندرستی و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی آموزش و پرورش دماوند

این وبلاگ جهت اطلاع رسانی مطالب مرتبط با کارشناسی سلامت و تندرستی و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی ایجاد گردیده است

کارشناسی سلامت و تندرستی و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی آموزش و پرورش دماوند

این وبلاگ جهت اطلاع رسانی مطالب مرتبط با کارشناسی سلامت و تندرستی و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی ایجاد گردیده است

🍶خواص دارویی سیر :

salamat Asibha | يكشنبه, ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۰۸:۲۳ ق.ظ

🔴شگفت‌آور‌‌‏ترین گیاه دارویی زمین

👈 اگر قرار بود تنها از یک گیاه برای درمان پزشکی استفاده کنیم؛ سیر خام ارگانیک را انتخاب کنید.
سیر آنتی بیوتیک طبیعی است و باکتری‌،🤕 سرماخوردگی، آنفولانزا، ‌‌‏ویروس‌، ‌‌‏انگل، ‌‌‏التهاب، ‌‌‏زگیل، 🍄قارچها و آفت را از بین می‌برد.🎲

✔️بوی سیر😪

💥اگر هنگام خوردن سیر دهانتان بوی بد می‌دهد، تنها راهش اینست که بدنتان را از شر سموم خلاص کنید. سیر به همراه سم تولید بوی بد می‌کند.🎲
💥زمانی که سموم از بین برود بوی بد هم از بین می‌رود. وقتی که 🍲آشپزی می‌کنید و از بوی سیر یا پیاز چشمانتان آب می‌افتد بسیار مفید است. در واقع این باعث از بین رفتن عفونت چشم👀 و تمیز شدن آن می‌شود.🎲
💢 💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐 💢
✔️قبل از خوردن غذا، سیر را برش دهید👻

💥دو جزء از سیر، ترکیبی مبتنی بر گوگرد به نام آلیسین 🤖و آنزیم آلیناز است که به طور جداگانه در سیر حفظ شده است. 👈 اما زمانی که سلول‌های سیر از هم جدا می‌شوند، عناصر آزاد شده، پس از تماس با همدیگر ترکیب قدرتمند جدیدی به نام آلیسین جدید👈 ایجاد می‌کند. این ترکیب جدید که دارای بوی تند و سوزاننده است از خواص زیادی برای سلامتی برخوردار است.🎲
💥سیر خرد شده بصورت چرخ کرده، فشرده و غیره آلیسین بیشتری تولید می‌کند. 😎زمانی که سیر را برش می‌دهید، چند دقیقه فرصت دهید تا فرایند شیمیایی تولید آلیسین صورت گیرد.🎲
💥راه حل دیگر برای به حداکثر رساندن اثر سیر، 🌿جویدن آن به مدت یک دقیقه است. در همان زمان داخل و بیرون دهان تنفس کنید. تا جاییکه می‌توانید به جویدن 🔥ادامه داده و اجازه دهید هوا عبور کند.🎲

✔️چگونه سیر را بپزیم؟

💥حرارت دادن سیر قبل از اینکه زمان لازم برای نشست داشته باشد، 🤗 آنزیم‌هایی که مسئول تشکیل آلیسین است را غیر فعال می‌کند.🎲
💥قبل از حرارت دادن سیر باید مدت 5- 10 دقیقه صبر کنید. 🤐 سیر با حرارت کم یا متوسط برای زمان کوتاه (تا 15 دقیقه) بدون از دست دادن 😎 آلیسین پخته می‌شود. این عمل نه تنها تضمینی برای تولید حداکثر آلیسین است، بلکه در مقابل حرارت مقاوم تر نیز می‌شود.🎲

✔️زمان پخت و پز سیر:

5 تا 15 دقیقه ⬅️ از دست دادن حداقل مواد مغذی💥
15 تا 30 دقیقه ⬅️ از دست دادن مقدار متوسط مواد مغذی💥
بیش از 45 دقیقه ⬅️ از دست دادن مقدار قابل توجهی مواد مغذی💥
  • salamat Asibha

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی